Nyheter

2011-04-13

Komponentvideokabel till Nintendo Wii med RCA-ljudutgångar. Denna kabel är det bästa alternativet för dig som vill få ut den bästa bild- och ljudkvaliteten till Nintendo Wii. Du kopplar in den i din komponentingång i TV´n, vilket LCD, LED och Plasma TV´s brukar ha (ej tjock-TV). Fördelen med denna kabel mot SCART är att du kan få en så kallad progressive scan-signal, vilket betyder att TV-bilden ritas upp i ett svep till skillnad mot SCART på tjock-TV´s som ritar upp halva bilden två gånger (interlace-signal). Upplösningen blir då 480p på din TV, men glöm inte att ställa in detta i menyn på din Nintendo Wii.

Förlängningskabel till handkontroll till PS2, PS1 Denna kabel gör så att du kan slippa sitta alltför nära TV´n. Kabeln kan förlänga både handkontroller till Playstation 2 (PS2) och Playstation 1 (PS1).

 

 

 

 

Adapterkabel PS2 handkontroll till PS3 Denna kabel gör det möjligt att använda Playstation 2 handkontroll på Playstation 3. Praktiskt om du har båda konsollerna eller säljer den gamla.